Chcete sa naučiť variť zdravé a chutné ajurvédske jedlá, ktoré sú navyše vegánske a preto vhodné na odľahčenie organizmu v lete? A chcete sa pritom dozvedieť mnoho zaujímavých a užitočných informácií o strave – prvom pilieri zdravia podľa Ajurvédy? Príďte a spolu si uvaríme jedlá z nasledovnej ponuky:
- Palak Tofu – marinované tofu v špenátovej omáčke s indickými plackami „čapati“
- Kitcheri – ajurvédske detoxikačné jedlo z ryže basmati a fazule mung-dal
- Aloo gobi – zemiaky s karfiolom, mrkvou a hráškom na kari korení, čerstvý šalát
- Chana masala – indický cícer s ryžou basmati, čerstvý šalát
- Tofu Butter Masala – tofu v chutnej omáčke s paradajok a korenín, placky „čapati“
Cena:
18 euro / osoba / kurz (vrátane zdravého ajurvédskeho obeda) alebo